Godt nytår til alle samarbejdspartnere på michaelrene.com

Godt nytår til alle samarbejdspartnere på michaelrene.com

Godt_nytar_20142014 har været et dejligt inspirerende år med vanvittigt mange gode samarbejder med skarpe journalister, tilrettelæggere, producere og redaktører.
Tak for alle de gode spontane brainstormninger, samarbejder samt kaffemøder.

.

Har du en god idé til et nyt koncept, en nyhed eller en historie vi skal hjælpe dig med at folde ud, så ring eller skriv, kontakt >>

1. 2014 var året, hvor vores nye kanal på Youtube blev født med Michael René som vært og ekspert i det nye koncept “Pletmanden & rengøringskøkkenet“, hvor vi kombinerer kødgryder med friske satiriske ingredienser spicet op med faktuelle råd og konkrete test – se med her >>

PletmandenPletmanden - leverpostej

2. Det blev også til små 21 Tv- og Web Tv-indslag i 2014, se en række af indslagene her på vores side med showreels >>

.
Pletvæk lille logo (new)3. Vores søster-site pletvæk.dk tog fart på i 2014, læsertallene er eksploderet sammen nye historier. Tak til alle, der fulgte os,  skrev til os og spurgte om alverdens ting indenfor vores fokusområder hygiejne, rengøring, pletfjerning og videnskab og faktuelle oplysninger – Tak 🙂

.
4. Ny bog lander i 2015 – vi knokler på den nye bog, der lander ultimo 2015.
.

5.
I 2014 udgav vi hele 3 bøger og alle blev vel mod-Forside 3 ed png (1)Forside - Opskrift på æblecider (png)eksamensklar_plano_grøn_170x240mm januar 2014, http://www.polyteknisk.dk/home/Detaljer/9788750210856
taget i markedet – tak til alle der har vist vores tre nye bøger interesse 🙂
.
.

6. Vi har etableret et nyt godt samarbejde med Søndagsavisen her i 2014 og det er vi meget stolte af, da Søndagsavisen er et af Danmarks absolut største medier.
.

7. Det blev også til et nyt foredrag, der går i dybden og giver baggrund om bakterier. Læs mere om vores foredrag “WANTED.

Wanted - MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. rengøringsmidlers kemi

..
Praktiskbolig28. Vores gode samarbejde og skribentaftale med praktiskbolig.dk  er også gået rigtig godt og sitet er vokset effektivt i 2014.
.
9. I 2015 går vi efter en Tv-kontrakt i samarbejde med en af de tre store mediehuse og vi glæder os til at samarbejde med jer.
.
10. 2014 var året, hvor Michael René blev udnævnt som ambassadør for kampagnen “I prefer 30” i Danmark og EU sammen med tidligere klimakommisær Connie Hedegaard.

728x30_dk_clothecare..

11.
Go' Aften Danmark, Tv2 - kunstigt kød, billeder, 6. aug. 2013 (5)
Et produktivt år på michaelrene.com i samarbejde med mange Tv- og Web Tv medier hos bl.a. DR, DR3, Tv2, Ekstrabladets Tv, Politikens Tv, Tv2 News m.fl. og som altid Go’ Morgen Danmark og Go’ Aften Danmark.
..

Nyhedsdelen på michaelrene.com har produceret over 200 overskrifter til skriftlige medier herunder bunkevis af Tv-indslag samt Web-Tv indslag samt radioindslag til danske og norske medier i 2014.

Tak for alle de forespørgsler vi modtager på telefon både fra private borgere samt nyhedsmedier og produktionsselskaber samt mails. Vi gør vores ypperste for at nå at besvare alle henvendelser – tak for de mange kreative spørgsmål og tilbud.
.

2014 var et dejligt kreativt år med mange dybdegående faglige indslag

Vi glæder os til at samarbejde med jer alle i 2015

.

Kontakt Michael René >>

error: