BT Tv: Smagstest af cheeseburgere

BT Tv: Smagstest af cheeseburgere

Smagstest af cheeseburgere. Fødevareekspert og Lektor Michael René smagstester brugere for BT, og vi tager en tur rundt på en stribe burgerbarer og evaluerer niveauet. Historien og Tv-indslaget på BT Tv er produceret sammen med journalisterne Maren Urban Swart og Niels Philip Kjeldsen fra BT og BT Tv, d. 14. nov. 2020.

Annonce

Vinderen i den store Smagstest af cheeseburgere

Der er testet cheeseburgere fra hhv.: MC Donalds, Burgerking, Carls Junior., Max Burger og Sunset Boulevard.

Vinderen med 6 ud af 6 stjerner i kategorien cheeseburger er fra Max Burger. Du får en burger med en balance i alle grundsmagene. Du får både sødme, salt, bitterhed, syre, fedt og umami. Brugeren er lille, men smager Max. Se den store test herunder.

Video: Den bedste cheeseburger kommer herfra

Herunder kan du se et resumé af smagstest af cheeseburgere med point drysset ud fra 2 til point:

Max Burger på en 1’ste plads

MC D på en 2’nd plads

Der er testet burgere fra hhv. MC Donalds, Burgerking, Carls Junior., Max Burger og Sunset Boulevard. Smagstest af cheeseburgere er foretaget start november 2020 og er udført af smagsdommer Michael Rene som til dato har testet tusindevis af produkter fra detailhandlen. Burgere indeholder sensorisk alle de grundsmage, der skal til for en smagsmæssig succes. Så det er ikke helt tosset. Kig med og få et indblik i de parametre, der er i spil her.

Klik og læs hele artiklen fra BT, d. 14. nov. 2020 >>

Og ja vi medgiver et overraskende resultat – trods alt uanset om man personligt er til den ene eller den anden cheeseburger.

Rent teknisk indeholder burgere alle de grundelementer, der skal til for en smagsmæssig succes såsom salt, sødme, syrlighed, bitterhed, fedme og umami.

Der er naturligvis en stor variation i, hvad folk foretrækker det kan ikke diskuteres. Klik og se det store leksikon af smagstest her: https://michaelrene.com/leksikon-smagsprofilering-af-fodevarer/

error: