Michael René spiller Mads Øvlisen i adventskalenderen for Novo Nordisk dec 2020

Michael René spiller Mads Øvlisen i adventskalenderen for Novo Nordisk dec 2020

Michael René spiller rollen som Mads Øvlisen i årets adventskalender for Novo Nordisk udarbejdet og designet af Novo Nordisk Fonden dec. 2020. Tak til Morten Busch fra Novo Nordisk Fonden for Idé og manuskript og tak til instruktør, kameramand og magiker bag den grafiske produktion: Matthias Nielsen fra Colorbone Media ApS.

Se Michael René i videoen fra scenen 4:49 til 8:51 min:sek.

Det var en ære at få lov til at spille Mads Øvlisen, det skal siges at jeg selv har mødt Mads, da jeg arbejdede et års tid som laborant på Novo Nordisk i Bagsværd og der mødte jeg Mads Øvlisen på min tur rundt på en hurtig rundvisning, og han valgte at stoppe sin gang og stoppe op, holde døren for mig og sagde velkommen unge mand. Denne lille scene glemmer jeg aldrig, det er et overskud jeg aldrig har set før i mit liv – dog med stor respekt for alle ledere jeg har arbejdet for og sammen med til dato. Så det var en fornøjelse at kunne gengive dele af historien om Mads Øvlisen i ovenstående sidste afsnit af adventskalenderen til Novos ansatte og familien Danmark.

Stills fra adventskalenderen

Herunder er en række stills fra adventskalenderen med Michael René som Mads Øvlisen.

Herunder er en version med engelske undertekster:

error: