Test af termokopper – Find de bedste termokopper her

Test af termokopper – Find de bedste termokopper her

Test af termokopper er lavet af Michael René sammen med journalist Line Felholt og meddommer Niels Moestrup, der er walk & talk coach, arrangør af Camino-vandringer. Artiklen og testen er lavet til avisen Politiken. Der er testet for funktionalitet, fastholdelse af temperatur, muligheder for en høj hygiejne og rengøring af termokoppen. Vi har testet termokopper fra hhv. Stelton, Rosendahl, Klean Kanteen, Schwarz, Bodum og Noname rød termokop, d. 29. sep. 2020, læs mere >>

Annonce

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste termokopper – Find din termokop her

★ ★ ★ ★ ★ ★

Termokopper fra hhv. Klean Kanteen Insulated TKWide lander på en førsteplads med 6 ud af 6 stjerner. Klean Kanteen er nem at åbne, holder på varmen og har en solid kampakthed i designet, der er enormt lækkert.

.

★ ★ ★ ★ ★ ✩

På andenpladsen, der lander termokoppen fra Stelton To Go Click, som får 5 ud af 6 stjerner. Det er dog min egen personlige favorit, men den samlede bedømmelse i dommerpanelet gør at denne termokop fra Stelton lander på plads nr. 2. Koppen er nem at rengøre grundigt fordi den kan skilles helt ad. Termokoppen er nem at åbne på farten. Det kræver blot et tryk på knappen, og et er dejligt convenient.  Termokoppen er fremstillet i rustfri stål, og så er den ligeledes fri for BPA (Bisphenol-A).

Vores hurtige test af disse kopper viste dog, at alle termokopperne taber mellem 7 til 10 grader i løbet af den første halve time. Kaffekoppen fra Stelton taber 10 grader i løbet af en halv time. Den startede med en temperatur af kaffen i termokoppen på 86 grader til tiden nul. Efter en halv time var kaffen reduceret til 76 grader. Men samlet er det ikke noget der koster på kvaliteten af selve kaffen. Annonce: Klik, køb og udvalget af Stelton termopper >>

★ ★ ★ ★ ★ ✩

På en delt andenplads, der lander Termokoppen fra Rosendahl Grand Cru Termokop. Denne termokop er ligeledes solid og nem at åbne. Denne kop lander som også på på 5 ud af 6 stjerner. Dertil er Rosendahl koppen, nem at drikke af, den kan dog ikke splittes ad til atomer for at rengøre den, så det trækker en anelse ned. Men begge kopper er begge ganske fine termokopper.

Klik her og se mange flere termokopper her >> 

error: