Politiken: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer chokolademælk

Politiken: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer chokolademælk

Fødevareekspert Michael René smagstester chokolademælk som rørepinde med chokolade, der røres op i opvarmet mælk for Politiken i samarbejde med  journalist Line Felholt. Der er testet chokolademælk fra Peter Beier, Xocolatl, Sv. Michelsen, Frellsen, Irma og Premieur.

Disse chokoladepinde er fantasstiske til de kolde vinteraftener i januar, hvor frosten og sneen fylder gaderne og giver kolde kinder. Nogle typer af chokoladepinde til chokolademælk smager meget intenst bitter og har enn god fyldig chokoladesmag, mens andre er smager mere af kakao og er mere til den tynde side.

Vi kan afsløre, at vinderen i den store test af chokoladepinde, der kan rørres op i varm mælk er chokoladepindene fra Peter Beier. Det var en chokolademælk med en god intens chokoladesmag, en god bitterhed, balanceret sødme og en dejlligt cremet mundfornemmelse.

Nr. 2 og nr. 3 i testen var fra hhv. Sv. Michelsen og Xocolatl. Se her hvordan alle de andre varianter af chokolademælk klarede sig i den store test af chokoladepinde i Politiken, d. 29. jan. 2019, læs mere >>

politiken_logo

Annonce
error: