Politiken: Test af håndsprit af rengøringsekspert Michael René

Politiken: Test af håndsprit af rengøringsekspert Michael René

Politiken: Test af håndsprit af rengøringsekspert Michael René.

Test af håndsprit er lavet af Michael René sammen med journalist Line Felholt og meddommer Line Lie, kosmetolog med viden om hudens anatomi og produkters indhold samt mangeårig underviser ved Nordsjællands Kosmetologskole. Artiklen og testen er lavet til avisen Politiken. Der er testet for fugteevne, udtørringsgrad, duft og doseringsevne fra emballagen til hænder og fingre. Vi har testet produkter fra hhv. Sonett, Derma, Polar, Zebla, Rodalon, Apoteket, Pudderdåserne, Bornholmsk Snaps, Braunstein og Borup Kemi.

Håndsprit er enormt relevant og nemt at anvende til at højne den daglige hygiejne. Men der er enorm stor forskel på, hvordan forskellige håndsprit løser opgaven. Nogle håndsprit er ekstremt vandige og er enormt svære at dossere. Andre håndsprit er mere tyktflydende og enkle at dosere. Sidst men ikke mindst, så er der håndsprit, som tørrer fint ind i huden og tørrer ud, mens andre er fedtede og ikke formår at tørre ud – med det resultat, at man får fedtede og klistrede fingre og derfor får lyst til at vaske fingre efter anvendelse af håndsprit, og det er jo helt tosset.

Det skal understreges, at alle de valgte håndsprit er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale ikke valgt en eneste af de mange håndsprit.

Annonce

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste håndsprit – Find din håndsprit her

Det skal understreges, at alle de valgte håndsprit er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale ikke valgt en eneste af de mange håndsprit.

★ ★ ★ ★ ★ ★

På førstepladsen, der lander håndspritten fra Derma, som får 6 ud af 6 stjerner. Min egen favorit er klart denne håndsprit. Den dufter ikke parfumeagtigt. Den er tyktflydende og glycerinagtig i konsistensen. Man skal dog have lidt tålmodighed med den. Fordi først så klistrer den, men når man arbejder den ind i hænderne og fingrene, så begynder den at tørre ud. Og vigtigst denne håndsprit tørrer fint ud modsat et par af de andre i testen. Selve flasken er god at arbejde med.

Annonce: Klik, køb og læs mere om vinderen fra Derma her >>

★ ★ ★ ★ ★ ★

På en delt førsteplads, der lander håndspritten fra Sonett, som får 6 ud af 6 stjerner. Den lander her på andenpladsen, da den er en anelse dyrere pr. liter, derfor vinder ovenstående håndsprit fra Derma denne test.

Håndspritten fra Sonett er vandet, men ok. Den er et hak under vinderen, netop fordi den er langt mere vandet, og håndspritten er derfor sværere at fordele på hænder og fingre. Den dufter dejligt af gran, og så har den en god doseringsfunktion (pumpefunktion) på flasken, som gør at den er nem at håndtere. Politiken, d. 6. jun. 2020, læs mere (kun for abonnenter) >>

.

Bæredygtige tandbørster

Se vores store test af bæredygtige tandbørster

Klik og læs resultatet af vores test (åbner i nyt vindue) >>

.

.

.

 

error: