Michael René vinder prisen for “Fremragende undervisning” på Københavns Professionshøjskole 2021

Michael René vinder prisen for “Fremragende undervisning” på Københavns Professionshøjskole 2021

Undertegende lektor Michael René modtog d. 3. dec. 2021 prisen som årets underviser for “Fremragende undervisning”. Prisen er indstillet af de studerende personligt, og det er absolut den bedste pris, man kan vinde som lektor og underviser.

Baggrund: Der er 2000 mennesker ansat på Københavns Professionshøjskole og heraf er 2/3 ansatte som undervisere. Så det er vildt at vinde denne pris fra en så lille en uddannelse som “Ernærings- og Sundhedsuddannelsen”, som blot er 1 uddannelse med ganske få studerende blandt skolens 21 uddannelser og 20.000 studerende.

Annonce

Tak til de studerende: Jeg vil gerne rette en stor tak for den taknemmelighed fra alle jer, jeg måtte undervise lige nu i indeværende år – hvor du måtte læse denne nyhed. Dernæst vil jeg gerne rette en kæmpe stor tak til alle jer, som jeg har undervist i alle årene tidligere.

Af hjertet tak fordi I altid er med på, når jeg vælger at levere faktualitet om fødevarekemi, rengøringskemi, sensoriske analyser og statistik på min egen meget kreative, humoristiske og personlige måde. Tak fordi vi kan knokle, undres og grine sammen.
I er alle de stjerner, der får mig til at smile hver dag jeg cykler på arbejde – af hjertet tak……

Prisen for fremragende undervisning går til Michael René, dec. 2021

Her er, hvad de studerende skrev:

Prisen for fremragende undervisning

Tildeles Michael René for at være en fremragende underviser, der med stort engagement og høj faglighed formidler sit stof og anliggende, så alle forstår det. Michael René gør undervisningen spændende og humoristisk, kreativ og lærerig, og hans studerende går fra lektionerne med en dybere forståelse og ofte med et smil på læben. Michael René er en underviser med hjertet på rette sted, der altid står til rådighed med hjælp til sine studerende.

FAQ: Prisen for fremragende undervisning 2021 går til lektor Michael René

👉 Prisen for fremragende undervisning går til lektor Michael René

Tildeles lektor Michael René for at være en fremragende underviser, der med stort engagement og høj faglighed formidler sit stof og anliggende, så alle forstår det. Michael René gør undervisningen spændende og humoristisk, kreativ og lærerig, og hans studerende går fra lektionerne med en dybere forståelse og ofte med et smil på læben. Michael René er en underviser med hjertet på rette sted, der altid står til rådighed med hjælp til sine studerende.

error: