BT: Smagstest af pomfritter

BT: Smagstest af pomfritter

Fødevareekspert og Lektor Michael Renés smagstest af pomfritter for BT, og vi tager en tur rundt på en stribe burgerbarer og evaluerer niveauet.

Historien på BT er produceret sammen med journalisterne Maren Urban Swart og Niels Philip Kjeldsen fra BT, d. 15. nov. 2020.

Vinderen i den store smagstest af pomfritter

Der er testet pomfritter fra hhv.: MC Donalds, Burgerking, Carls Junior., Max Burger og Sunset Boulevard.

Annonce

Vinderen med 6 ud af 6 stjerner i kategorien pomfritter er fra Max Burger. Du får pomfritter, der er små og fine, de knaser og er sprøde. Der er kartoffelskræl på kartoflerne, hvilket giver lidt bitterhed i smagsoplevesen, samt autenticitet. Pomfritterne har en god balance mellem det søde fra kartoflen og det tilsatte salt. I love it.......

Klik og læs artiklen fra BT, d. 15. nov. 2020 >>

Opskriften på MC Donalds pomfritter

Vi fandt selv for en årrække siden en video på Youtube af en dokumentarist, som havde været inde bag muren hos MC Donalds for at opklare, hvordan de producere deres pomfritter. Om MC Donalds stadig producerer pomfritterne således eller om de nogensinde har produceret dem således vides ikke, da jeg ikke selv har været i dialog med MC Donalds eller på besøg hos fabrikken, men meget plausibel opskrift og metode og stadig nørdet og vildt interessant.

Klik for at læse mere her >>

error: