Søndagsavisen: Smagstest og smagsevaluering af gin

Søndagsavisen: Smagstest og smagsevaluering af gin

Smagstest af gin overrasker Fødevareekspert Michael René som smagsevaluerer og smagstester gin fra danske supermarkeder med Søndagsavisens journalist Maren Urban Swart og den anden smagsdommer Michael Sperling smager gin og besøger bryggerier, når han rejser rundt i verden. De to dommere tester i alt 7 forskellige varianter af billige og delikate gin. Se hvilken variant af gin, der er bedst. Er det mon din personlige favorit gin, der vinder? Kender du ikke så meget til gin og har du ikke så meget erfaring med netop gin, så er det måske gin, som du bør udforske næste gang der er lejlighed til det.

Artiklen med smagstest af gin publiceres første gang i Søndagsavisen d. 3. aug. 2017, læs mere >>

.

.

.

Smagstest af disse 7 gin

Michael René var ret overvældet over, hvor mange lækre nuancer disse mange gin kan folde ud. Disse gin kan både give lækre flavours af blomster, koriander, enebær, mild halm, appelsin, cirus, lemon, limeskal, peber, fyrnåle og meget andet.

Nogle gin er utrolig komplekse, mens andre er mere simple. Nogle starter kraftigt og runder fint af, mens andre er meget nedtonet i smagen eller kraftige. Andre har en kraftig og måske for dominerende smag af alkohol, som maskerer mange af de lækre nuancer. Se hvilke af de mange gin, der scorer gode point og klarer sig godt. Vi tester gin, som alle kan købes i helt almindelige supermarkeder rundt i landet. Klik her, se et udvalg af gin og bestil din næste flaske gin her >>

Bemærk at du skal være over 18 år gammel for at bestille alkohol som gin….!

.

Her er en liste over de 7 forskellige gin som testes af fødevareekspert Michael René og gin-entusiast Michael Sperling:

Finsbury London dry gin.

Gordons London dry gin.

Bulldog London dry gin.

Bombay Sapphire London dry gin.

Hamstead London dry gin.

Beefeater London dry gin.

Tanqueray London dry gin

Kan du gætte hvilken gin, der vinder testen?

.

Annonce
.

error: