Michael René spiller reklamemand, der ivrigt hjælper skolepatruljen

Michael René spiller reklamemand, der ivrigt hjælper skolepatruljen

Fødevareekspert, hygiejneekspert og rengøringsekspert Michael René arbejder ikke kun med vidensarbejde. Han har lavet reklamefilm og stills samt film de seneste knap 17 år, så han er en erfaren herre foran kameraet. Michael René medvirker i denne fantastiske reklame for Rådet for sikker trafik.

Michael René spiller reklamemand i reklamefilmen “Den sureste uge”

Se reklamefilmen “Den sureste uge” i 2019 d. 14. jan. 2019. Uge 5 er nemlig den uge på året, hvor vejret er dårligst i Danmark, og her skal vi alle støtte vores lokale skolepatrulje med lidt god energi. Reklamefilmen er produceret af produktionsselskabet GreatHouse Film for Rådet for Sikker Trafik og instrueret af Palle Nørmark. Klik herunder og se reklamen:

Annonce
Michael René tager hovedrollen i kampagne for “Rådet for Sikker trafik”

I 2016 spillede Michael René hovedrollen i en anden kampagne for “Rådet for Sikker trafik”, der samlet fokuserer på at så mange teenagere kommer til skade i trafikken. “Jeg synes det er et problem, at så mange unge mennesker kommer til skade i trafikken. Ansvaret todelt vi der bevæger os i trafikken skal være særligt opmærksomme hele tiden, og de unge mennesker skal være bekendt med at de udgør en signifikant risiko, så vi sammen kan mindske antallet af ulykker“. Det er en fornøjelse at arbejde med uItch iScratch, som jeg efterhånden har arbejdet for en del gange de seneste år. En stor tak til produktionsholdet, heunder instruktør Gaute Hesthagen og castingbureauet Another Casting Company (ACC) og Anne Weinell. Det var en fornøjelse at indspille denne reklamefilm. Klik her og se reklamefilmen på Facebook >>

Michael René i kampagne for sikker trafik 2016 (2) Michael René i kampagne for sikker trafik 2016 (1)

.

 

Kontakt Michael René

Skriv eller ring til mig, så byder jeg ind på en casting, mobil: 28159881, mail: info@michaelrene.com

error: