DR Nyheder: Gårdbutikken er billigere end onlinesupermarkedet

DR Nyheder: Gårdbutikken er billigere end onlinesupermarkedet

Fødevareekspert og lektor Michael René kommenterer på en undersøgelse om prisen på varer fra gårdbutikker vs. et onlinesupermarked. Undersøgelsen er foretaget af journalist Emil Ingvorsen og rent praktisk er der indkøbt økologiske varer fra to gårdbutikker og et onlinesupermarked. Dertil er der bestilt sammenlignelige varer fra onlinesupermarkedet og her var gårdbutikkerne samlet billigst, hvilket er positivt overraskende, 9. maj. 2018, læs mere >>

Gårdbutikken vs. onlinesupermarkedet

Michael René synes det er positivt at gårdbutikkerne er billigere i denne stikprøve, der er foretaget af DR Nyheder, sammenlignet med onlinesupermarkederne. I stikprøven, som er foretaget af DR Nyheder er der købt sammenlignelige økologiske produkter i hhv. gårdbutikken og i et af de mange online supermarkeder. Der er dog ikke tale om en repræsentativ stikprøve, men meget delikat at det forholder således.

Der er måske et uopdaget potentiale i at købe madvarer fra gårdbutikkerne. Hvem ved så er køreturen måske også betalt og man får frisk luft og støtter de økonomisk pressede landmænd.

.

Annonce:

Bøger.org - logo

Klik og find din bestseller her >>

 

 

error: