FDM Motor: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer de bedste burgere på danske landeveje

FDM Motor: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer de bedste burgere på danske landeveje

Hvilken burger er den bedste burger på landevejen? En god burger til at stille den værste sult er fantastisk, hvis man er ved at gå kold i bilen. Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer burgere på danske landeveje sammen med FDM og magasinet Motor med journalist Anders Wendt Jensen og fotograf Karsten Meyland Lemche. Find svaret på den bedste burger her og/eller se resultatet i FDM Motor nr. 5, d. 27. juni 2019.

Contents

Test: Find den bedste burger på landevejen

Fødevareekspert Michael René har rejst landevejene rundt med journalister fra magasinet Motor fra FDM, og herunder kan du se resultatet af top 3 i den store test af en klassisk burgermenu med bøf, løg, ost, bacon, salat, tomat og øvrige naturlige ingredienser samt pommes fritter.

.

Annonce: Klik og find din næste bestseller her >>

.

Den absolut bedste burger finder du her

★ ★ ★ ★ ★ ★

Sunset har den absolut bedste burger benævnt som “Hereford Classic”, som får hele
6 point ud af 6. Du får en stor burger med en bolle, der formentlig er lavet af ciabatta mel. På den baggrund er burgerbollen langt mere grov i konsistensen end de traditionelle bløddejs burgerboller, og det er virkelig delikat. Kødet er produceret som en tyndere bøf, men breder sig over hele bollen, med en god smag af salt og umami. Der er også to stykker bacon, der giver en let røget, salt og delikat umamismag. Det er den eneste bolle, hvor andelen af salat i tværsnittet af burgeren faktisk fylder mere end selve kødet. Burgeren serveres som den eneste burger med mayonnaise, som giver en delikat skarp syrlig smagsmæssig note til burgeren sammen med de syltede agurker. Sidst men ikke mindst så er der også skåret salatblade, knasende sprøde løg og ketchup i burgeren.

Vi giver Hereford Classic fra Sunset vores varmeste anbefalinger.

Den næstbedste burger finder du her

★ ★ ★ ★ ★ ✩

Bedste burger nr. 2 er fra Circle K, som får hele 5 point. Burgeren er stor og den har en delikat salsa-agtig dressing med soltørrede tomater og løg. Det giver burgeren en god syrlig profil. Bøffen smager frisk, men en god balanceret smag af umami og salt. Størrelsen på bøffen er tyk med en lyserød og saftig midte. Der er også salat i burgeren og de store løgstykker er godt sprøde. Burgerbollen er lyst bagt med sesamfrø på toppen. Bollen er dejligt ristet og sprød.

Vi giver også burgeren fra Circle K vores næst-varmeste anbefalinger.

.

Annonce: Klik og find din næste bestseller her >>

.

Den bedste burger nr. 3 og 4 på listen finder du her

★ ★ ★ ★ ✩ ✩

På 3 og 4 pladsen af bedste burger, der har vi burgerne fra Burger King og Mac Donalds, som begge på 4 point for en god familievenlig mainstream burger.

Den absolut bedste burger nr 5 finder du her

★ ★ ★ ✩ ✩ ✩

Så følger burgeren fra Q8, som vi giver 3 point for en ret smagsmæssig enkel burger rent indholdsmæssigt, men til den søde side.

.

Annonce: Klik og find din næste bestseller her >>

.

Den absolut bedste burger nr 6  og 7 finder du her

★ ★ ✩ ✩ ✩ ✩

I bunden, der lander 7-Eleven og Monarchs burger med hver kun 2 point. som begge er til den søde side og burgeren fra Monarch er med syrlige løg og en thousand island med chili, som ikke ligefrem matcher den søde bolle og dertil er det tilsatte bacon til den brændte side. Burgeren fra 7-eleven er virkelig kedelig, den indeholder nærmest ingen salat og selve burgeren var desværre fugtig og slimet, kun bøffen trækker op og redder burgeren fra ikke at dumpe smagstesten fuldstændigt.

error: