Politiken: Test af vådservietter med sprit (renseservietter med sprit) af rengøringsekspert Michael René

Politiken: Test af vådservietter med sprit (renseservietter med sprit) af rengøringsekspert Michael René

Politiken: Test af vådservietter med sprit (test af renseservietter med sprit)

Test af vådservietter er lavet af hygiejneekspert Michael René sammen med journalist Line Felholt og meddommer Line Lie er kosmetolog med viden om hudens anatomi og produkters indhold samt mangeårig underviser ved Nordsjællands Kosmetologskole. Artiklen og testen er lavet til avisen Politiken. Der er testet for fugteevne, udtørringsgrad, duft og styrke af selve servietten. Vi har testet produkter fra hhv. Matas, Derma Eco Baby, Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes, Rema1000, Änglamark og Apoteket, d. 7. nov. 2020, læs mere (kun for betalende abonnenter) >>

Vådservietter er næsten uundværlige, når man har små børn. Både til at vaske og rense efter et bleskift og til at opretholde en høj hygiejne hos de kære små børn. Men der er enorm stor forskel på, hvordan de forskellige vådservietter er at anvende i det daglige arbejde. Derfor har vi testet en stribe vådservietter for at blive klogere på fordele og ulemper af de mange vådservietters egenskaber, mangler og ulemper.

Det skal understreges, at alle de valgte vådservietter er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale ikke valgt en eneste af de mange vådservietter.

Annonce

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste vådservietter – Find dine bedste vådservietter her

★ ★ ★ ★ ★ ★

På førstepladsen, der lander vådservietterne fra Matas, som får 6 ud af 6 stjerner. Vådservietterne har en svag parfumeduft, men heldigvis ikke noget vildt. Materialet er meget fint, blødt og porøst materiale. Derved opnås en god strækbar effekt af materialet, hvilket er meget convenient. Vådservietten fra Matas er én af to favoritter fordi den renser effektivt og så har den en god fugtighed og er derfor behagelig at arbejde med.Det er en vådserviet, der gør det den skal uden bagsider.

Annonce: Klik, køb og se et stort udvalg af vådservietter her >>

Annonce: Klik, køb og se et stort udvalg af vådservietter her >>

★ ★ ★ ★ ★ ✩

På en andenplads, der lander vådservietterne fra Derma Eco Baby, der får 5 ud af 6 stjerner. Du får dog et lidt tyndt materiale, som nemt kan rives itu. Men når det er sagt, så er vådservietten ikke parfumeret. Den gør det den skal effektivt og godt. Den har en god fugtighed, og så er den dejligt blød. Den dufter fint, og så den endda en anelse syrlig i duften, men det er formentlig konserveringsmidlet, som sikre at materialet ikke angribes så nemt af bakterier og øvrige mikroorganismer, og det er ganske fint og betryggende. God vådserviet fra Derma.

.

Klik her og læs vores test af håndsprit (åbner i nyt vindue) >>

Klik her og læs vores test af håndsprit (åbner i nyt vindue) >>

error: