Bilforsikringer – Du bør altid forhandle prisen

Bilforsikringer – Du bør altid forhandle prisen

Der er mange flere faktorer, der har indflydelse på prisen af din bilforsikring end du sikkert regner med. I denne artikel har vi listet en serie af faktorer, som er væsentlige for at få forhandlet den bedste pris på dine forsikringer, når du taler med din assurandør.

Disse faktorer er afgørende for prisen på dine bilforsikringer

1. Som udgangspunkt er motorens størrelse afgørende for risikoen for at kører stærkt og dermed en forøgelse af risikoen for at komme ud for et uheld forsikringsmæssigt.

2. Når du tegner en bilforsikring, så er størrelsen på din selvrisiko direkte afgørende for, hvad din forsikringspræmie bliver. Jo højere selvrisiko jo højere forsikringspræmie.

3. Din alder på din bil er meget logisk også en faktor, der bidrager til hvor høj din pris bliver på din forsikring.

4. Din egen alder er også en afgørende faktor for at kunne forhandle din forsikringspræmie. Er du ung er du forsikringsmæssigt dyrere end, når du bliver ældre.

5. Din erfaring med at køre bil er ligeledes noget du bør fremhæve positivt, hvis du har mange års erfaring eller har kørt bil både på jobbet og privat. Jo mere erfaring du har, jo mindre risiko er der for et uheld. Det skal dog understreges af din risiko aldrig bliver nul. Men husk at fremhæv din erfaringer med at kører bil for det tæller alt sammen i regnskabet.

6. Mængden af skader på din bil er også en faktor der påvirker din endelige forsikringspræmie. Jo flere skader jo højere præmie.

7. Antal kørte kilometer pr. år er også en faktor, der har indflydelse på din erfaring som billist. Jo mere du kører jo mere erfaring har du.

8. Du bør også fremhæve, hvor lang tid det er siden du sidst har haft en skade på din bil. Hvis det er længe siden er det også en fordel.

9. Når du snakker med din assurandør bør du også undersøge om du kan få noget samlerabat ved at samle dine forsikringer i samme forsikringsselskab.

Læs mere om forsikringer her >>

error: