Smagstest af Instant kaffe af fødevareekspert Michael René og Søndagsavisen

Smagstest af Instant kaffe af fødevareekspert Michael René og Søndagsavisen

Smagstest af Instant kaffe er foretaget af fødevareekspert Michael René, som har smagsevalueret en lang rrække Instant kaffe for Søndagsavisen, og der er enorm stor forskel på de mange typer af Instant kaffe. Der er testet instant kaffe indenfor følgende mærker Nescafé Gold, Karat, BKI Extra, Merrild, Amora, Gevalia, Peter Larsen og Cafe Noir, 15. apr. 2016, Søndagsavisen s. 12 og online på Søndagsavisen.dk, læs mere >>

Sondagsavisen.

Klik her for at læse om Instant kaffe i vores leksikon >>

.

Smagstest af instant kaffe

Smagen af instant kaffe varierer naturligt fra den velkendte filterkaffe, som mange danskere drikker dagligt. Årsagen er at instant kaffe har været igennem et par processtrin ekstra under produktionen sammenlignet med almindelig filterkaffe. På baggrund af dette forekommer, der en naturlig stor variation i vores smagstest af instant kaffe i forhold til ordinært filterkaffe.

Instant kaffe

Instant kaffe har en flot mørkebrun farve og smagstest af instant kaffe viser at kaffen har en røget kaffesmag med nuancer af nødder eller en god smag af bark. Derudover er der også en række af bønnerne, der kan smage både svagt syrligt, men smagstest af instant kaffe viser også, at kaffen har markante og lækre bitre smagsnuancer med noter af kakaopulver fra kakaobønner i det væld af varianter på markedet.

I smagstest af instant kaffe er der kaffe, der også birdrager til en støvet mundfornemmelse og en nærmest metalagtig og ubehagelig kunstig mundfornemmelse og smag. Men overordnet set var der også en række rigtig vellykkede varianter af god og nem kaffe i vores smagstest af instant kaffe.

Husk altid at udfordre dine smagsløg og gå gerne på opdagelse i nye mærker af instant kaffe, og andre varianter af kaffe end det du er vant til. Af og til er der en verden til forskel, når man smager og opdager en ny spændende kaffe med en overraskende god smagsmæssig opdagelse.

.

error: