Politiken: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer æblegløgg uden alkohol med julekrydderier

Politiken: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer æblegløgg uden alkohol med julekrydderier

Fødevareekspert Michael René smagstester æblegløgg uden alkohol med julekrydderier for Politiken i samarbejde med  journalist Line Felholt. Der er testet æblegløgg fra hhv.: Kroghs, Snoremark, Nybro Frugtplantage, Meyers & Løgimose.

Se hvilke typer af æblegløgg uden alkohol med julekrydderier, der er mest snag af jul i. Se også hvilke julegløgg, der falder igennem og ikke formår at få så kraftige smags- og flavournuancer med i den dominerende æblesyre.

Vi kan afsløre, at vinderen er den æblegløgg uden alkohol, der er afbildet her til højre, som er Kroghs Gylden Æblegløgg – drikkeklar kvalitet fra Sønderjylland fra Kroghs-groent.dk. Den havde absolut mest smag af julekrydderi såsom kanel og nelliker, og der er en god balance mellem sødme og syrlighed. Denne æblegløgg vinder testen for den gode smag og balance mellem alle ingredienser.

Dernæst er Snoremark Æblegløgg absolut ikke til at gå udenom hos snoremark.dk, for den havde mørkebrun og grumset farve og en kraftig og delikat æblesmag. Den kan vi også anbefale, når der skal vælges en alkoholfri variant af disse æblegløgg, d. 4. dec. 2018, læs mere >>

politiken_logo

Annonce
error: