Beboerbladet: Smagstest og smagsevaluering af fredagsslik af fødevareekspert Michael René

Beboerbladet: Smagstest og smagsevaluering af fredagsslik af fødevareekspert Michael René

Fredagsslik smager fantastisk og er en tradition i mange hjem. Fredagsslik er også noget som børn og barnlige voksne glæder sig til at lukke ugen ned på, men hvilke type af fredagsslik smager egentlig bedst, og hvilken fredagsslik er sammensat perfekt rent sensorisk og smagsmæssigt?

Fødevareekspert Michael René smagsevaluerer og smagstester 7 forskellige poser med fredagsslik sammen med en familie og heriblandt 7-årige Konrad, der absolut ved, hvad han kan lide og ikke kan lide.

De 7 testede slikposer med fredagsslik er fra hhv. 1. Haribo Matador Mix, 2. Budget slikmix, 3. Sweet Corner Movie Dreams, 4. Irmas Fristende Familiemix, 5. Vores Yndlingsmix, 6. Rema-1000 Weekend mix og 7. Malaco Familieguf.

På førstepladsen i dagens smagstest, der vinder posen med Haribo Matador Mix, som løber af med sejren for en pose med en bred smag, der er intens sød, frugtig og så matcher smagen udseendet. Fredagsslikket smager af det, som det ligner. Testen viser, at det med, at fredagsslikket smager af, hvad det ligner, det er ikke noget man kan forvente i alle slikposer med fredagsslik, der er enorm stor forskel på hvad det ligner, og hvad det smager af. Men i Haribo Matador Mix, der smager skumbanan af banan, og den orange vinhummi smager af appelsin og så fremdeles. Dertil har Haribo Matador Mix et bredt smagsmæssigt spektre. Slikposen har en delikat salt, syrlig, sød og bitter sammensætning. Dertil er konsistensen perfekt, der er intet slik, der er udtørret, som i nogle af de andre poser. Haribo Matador Mix – En absolut favorit. Artiklen publiceres i Beboerbladet.dk d. 30. nov. 2018, læs mere >> Se også resultatet her på side 20-21 >>

Beboerbladet har 500.000 læsere pr. udgivet eksemplar. bladet udgives fire gange om året. Dertil publiceres artiklerne også på nettet, hvor der løbende kommer nyheder og historier på.

Annonce
Annonce

Klik og find din bestseller på Bøger.org >>

error: