Måltidskasser – Når du mangler inspiration til din aftensmad?

Måltidskasser – Når du mangler inspiration til din aftensmad?

Måltidskasser er en nem løsning, når man kan mærke at døgnets timer smuldre mellem fingrene på dig. Vi kender det alle sammen, der skal leveres et input på arbejdet, der skal motioneres. Måske skal der hentes børn og i det hele taget, så skal både venner og familie passes. Men der er mange måder, at anvende et koncept som en måltidskasse på, her lidt inspiration.

Måltidskasser – Sæt dit eget præg

Når vi derhjemme vælger at droppe det store indkøbsarbejde og bestiller en given måltidskasse, så tilføre vi som regel lidt frisk krydderi, udvider salaten med et par ekstra grøntsager eller laver en dressing eller lidt gastrik til retten. Vi anvender altså en række af vores husholdnings basisvarer og på den måde, får vi sat et personligt præg på den valgte måltidskasse.

maaltidskasser

Annonce: Måltidskasser.com >>
.

Udfordre dine smagsløg

Der findes et væld af muligheder for at vælge en måltidskasse, der også udfordre dit kendskab til ingredienser og forskellige former for smage. Jeg elsker at prøve nye ingredienser og elsker at udfordre mine og min families smagsløg. Det giver i hvert fald mig inspiration til at turde kaste mig over nye ingredienser og i bedste fald, så genkøber jeg disse nye ingredienser, og har derved fået udvidet mine basisvarer derhjemme.

Jeg spiser alt mad, jeg har dog aldrig rigtig været så glad for oliven. Jeg har prøvet adskillelige oliven gennem hele mit liv, men har aldrig rigtig hverken brudt mig om hverken smagen eller konsistensen, men da jeg fik lov til at smage en ny variant i kategorien kalamata-oliven, så var jeg solgt. Denne mørke oliven åbnede en dør, som jeg ikke havde set komme – det føles godt.

Kvindemad og Herremad

Når vi bestiller en måltidskasse, så ender vi ofte med at bestille til mere end én dag, da vi ikke nødvendigvis kan blive enige om, hvilken kasse der er den bedste, og så må vi jo alle have en stemme med i familien. Fuldstændigt analogt til, når vi går ned og handler, så er der “Herremad” til far og søn og “Kvindemad” til mor, når vi spiser alene/adskilt og ellers, så spiser vi alle både “kvindemad” og “herremad” lidt på skift i husstanden, og det har vi alle det rigtig godt med. Så for os er en måltidskasse analog til den klassiske måde at handle dagligvarer på, og det er dejligt.

error: