Test af drikkedunke – Bedste drikkedunke

Test af drikkedunke – Bedste drikkedunke

Test af drikkedunke er lavet af Michael René sammen med journalist Line Felholt og meddommer Niels Moestrup, der er walk & talk coach, arrangør af Camino-vandringer. Artiklen og testen er lavet til avisen Politiken. Der er testet for funktionalitet, muligheder for en høj hygiejne og rengøring af drikkedunken. Vi har testet produkter fra hhv. Hummel, Sportmaster, Eva Solo, Nalgene (Leakproof), Bodum og Noname rød drikkedunk, d. 11. aug. 2020, læs mere >>

Drikkedunke er fantastiske til al form for sport og fysisk aktivitet, men er også gode at have med på job eller i skole, når varmen presser sig på. Man kan hurtigt få brug for noget koldt vand. Der er et væld af forskellige former for dunke på markedet og der er en enorm stor forskel på de mange former for muligheder i markedet. Derfor er det lækkert kunne få lov til at teste et væld af muligheder. Det skal understreges, at alle de valgte drikkedunke er udvalgt og indkøbt af avisen Politiken, så vi har som testpersonale ikke valgt en eneste af de mange drikkedunke.

Annonce

Klik og find din næste bestseller her >>

.

Bedste drikkedunke – Find din drikkedunk her

★ ★ ★ ★ ★ ★

På førstepladsen, der lander drikkedunken fra Hummel, som får 6 ud af 6 stjerner. Drikkedunken er nem at skille ad og rengøre. Drikkedunken fra Hummel har en plastikkonstruktion på siden af drikkedunken, som gør den let at holde på. Dertil er der ikke et låg, som skal åbne og lukkes for at drikke. Man sætter blot Hummels drikkedunk til munden og trykker, så kan man drikke vand.

Annonce: Klik, køb og se et stort udvalg af drikkedunke her >>

★ ★ ★ ★ ★ ✩

På en delt andenplads, der lander drikkedunkene fra Leakproof (Nalgene on The Fly) og Sportmaster Select Bio Bottle som begge får 5 ud af 6 stjerner.

Drikkedunken fra Leakproof (Nalgene) har en ekstra solid lås på tuden så man kan fæstne lukningen af drikkedunken og sikre at vandet fastholdes inde i dunken. Dernæst er den nem at drikke af. Populært er der tale om ’Bælledunken’ til den tørstige. Godt produkt, der er produceret i BPA-frit materiale. Sidst men ikke mindst, så er der en praktisk hank, som gør drikkedunken nem at medbringe.

Drikkedunken fra Sportmaster er en fin stor drikkedunk. Belejligt, at man kan se igennem flasken både rent hygiejnisk og praktisk. Så kan man se når den er beskidt og trænger til ekstra rengøring. Man kan også nemt se, når drikkedunken trænger til en genopfyldning. Låget er nemt at skrue på og tuden er nem at åbne. Den er fremstillet i hårdt gummi med drikketud. Den er nem at rengøre og ligeledes nem at samle. Den holder godt på vandet, og drikketuden er perfekt. Så har den en linje, hvor man kan skrive sit navn, så er man sikker på at beholde sin egen drikkedunk i fodboldklubben eller hvilken sportsgren man nu påtænker at anvender denne drikkedunk til. Materialet er dog en anelse tyndt.

error: