Søndagsavisen: Smagstest af danskvand med citrus

Søndagsavisen: Smagstest af danskvand med citrus

Fødevareekspert Michael René smagsevaluerer og smagstester dansvand med citrus fra en lang række producenter. Testen udføres sammen med Søndagsavisens journalist Louise A. Poulsen. Der testes 7 forskellige typer af danskvand med citron og der er som altid enorm stor forskel på selv noget så simpelt som dansvand. Artiklen publiceres i Søndagsavisen d. 10 til 13. Nov. 2016, læs mere >>

Sondagsavisen

.

Se vores sensoriske profil af danskvand med citrus her i vores leksikon >>

.

Annonce:

Bøger.org - logo

Klik og find din bestseller her >>

.

Smagstest af danskvand med citrus

Danskvand med citrus er en delikat drik, der kan anvendes som supplement til mad og vin eller anvendes som en luksesdrik til maden. En god boblende danskvand både med eller uden citrus har den effekt at drikken er god til at opløse fedtbelægninger. Netop derfor er danskvand både med og uden citrus en god drik til de lidt mere fede retter, fordi så får man rense godt ud under måltidet.

Danskvand anvendes bl.a. i profesionelle smagstest, hvor man smagstester produkter med et højt indhold af fedt som is, chokolade, fed mad o.lign. Danskvand anvendes sammen agurk og knækbrød til at nulstille smagsløgene mellem en bedømmelse af de forskellige produkter.

I smagstest af danskvand med citrus, der anvendte vi vand fra vandhanen og til tider agurk for at nulstille smagsløgene. Dansvand med citrus indeholder en del syre, som sætter sig solidt i mundhulen og på tænderne. For at kunne skille de forskellige produkter fra hinanden er der behov for at nulstille smagsløgene mellem profilering af de forskellige produkter.

Smagstest af danskvand med citrus – Sådan smager den bedste danskvand med citrus

Den gode danskvand med citrus har en dejlig boblende mundfornemmelse, med en pift af citron og gerne en blød mundfornemmelse efterfulgt af en god tørhed. Den gode danskvand har typisk et quick fix, med en våd mundfornemmelse i starten og en afslutning med en tørhed.

.

error: