Søndagsavisen: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer Sportssodavand

Søndagsavisen: Fødevareekspert Michael René smagstester og smagsevaluerer Sportssodavand

Fødevareekspert Michael René smagstester sportssodavand fra danske supermarkeder med Søndagsavisens journalist Louise A. Poulsen og Rune Kromann fra ISS. Der testes 8 forskellige varianter af sportssodavand, men hvilke produkter er egentlig bedst, når det handler om smag og sansning?

Vinderen der er billigst og bedst er en spotssodanvand fra Aldi og mærket “River”, men samlet er der hele 5 sportssodavand som alle får 4 ud af 6 stjerner. Så med forbehold for forskellige variationer af spotssmagen, de milde eller vilde bobler, sødme mm., så er det stort set ligegyldigt, hvilken sportssodavand du køber fra mærkerne: River, Freeway Sportivo, Coop Spirit, Carlsberg Sport eller Faxe Kondi. De scorer alle fire point på hver deres måde.

Der er dog tre varianter af sportssodavand, som klarer det mindre godt sensorisk og smagsmæssigt. Se hele evalueringen af alle produkterne i Søndagsavisen d. 3. maj. 2018, Læs analysen >> Resultater >>

Annonce
.
Er du interesseret i madkundskab, smagstest og sanselighed af mad, fødevarer, ingredienser og måltider, så er Michael Renés bog om sensorik udkommet.

Du får 306 sider og 5 kapitler med sensorisk teori, metoder og øvelser. Læs omtale og bagsiden her >>

René, M. (2018). Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. ed. Polyteknisk Forlag, ISBN: 978-87-502-1132-7. Klik, køb og læs mere >>
.

.

Annonce
error: