Politiken: Smagstest af friskbagte pizzabrød af fødevareekspert Michael René

Politiken: Smagstest af friskbagte pizzabrød af fødevareekspert Michael René

Fødevareekspert Michael René udfører en smagstest af friskbagte pizzabrød i samarbejde med journalist Line Felholt fra Politiken og kok Thomas Stig Jørgensen fra Hotel og restaurantskolen. Konkret er der testet de varianter, der nu er tilgængelige i supermarkeder og visse bagerier landet over. Alle de testede varianter er udvalgt og indkøbt af Politiken. Der er testet seks forskellige typer af friskbagte pizzabrød fra følgende producenter, bagerier og supermarkeder som hhv. Holms, Lagkagehuset, 7-Eleven, Aldi, Netto og Føtex.

Annonce
Vinderne af den store smagstest af friskbagte pizzabrød

Der er stor udvikling i netop friskbagte pizzabrød i markedet i disse år. Det er vigtigt at bemærke, at der er en enorm stor forskel på friskbagte pizzabrød. Så det kan godt betale sig, at kigge efter en ekstra gang om man nu køber den bedste derhjemme. Se hvilket friskbagte pizzabrød, der løber med sejren i teksten under fotoet.

Nr. 1. Vi kan afsløre, at vinderen fra denne smagstest af friskbagte pizzabrød er købt i Holms bageri (nr. 1 på fotoet) under navnet “Foccaciabolle”. Du får en foccaciabolle, der er dejligt krydret med oregano. Den smager sødt og syrligt med en god umamismag, toppet med salt, fedt og en god note af bitterhed. Brødet i Foccaciabollen er dejlig kompakt. Den er set til 20 kr i Holms bageri (okt 2019).

Nr. 2. i smagstest af friskbagte pizzabrød, der lander produktet fra Lagkagehuset (nr 6 på fotoet) benævnt som “Mini pizza magharita”. Du får et friskbagt pizzabrød med et godt forhold mellem brød og topping. Smagen markerer sig med tomat og sødme. Den er krydret med oregano, en god salt og umamismag samt en delikat ost som afrunding. Det friskbagte pizzabrød er set til 33 kr i Lagkagehuset (okt 2019). Artiklen er publiceret d. 4. jan. 2020, læs mere (kun for abonnenter) >>

 

politiken_logo

Annonce

Annonce: Klik og find din næste bog her >>

Annonce: Klik og find din næste bog her >>

Annonce
Baggrund for smagstest af pizzasnegle af fødevareekspert Michael René

Teknisk er der foretaget en blindtest af alle de testede produkter, som er tilberedt i henhold til anvisningen på emballagen, og dem der var klar til servering er blot pakket ud og serveret af journalist Line Felholt. Alle prøver er “blindet” og mærket op med numre. På den måde ved dommerne ikke, hvilket pizzabrød, der konkret er i spil i denne test. Dertil smagstester og nedskriver dommerne deres bedømmelse individuelt, så de ikke kan påvirke hinandens beskrivelse af produktet. Der lavet en profilering af de mange produkter, og der gives point på en skala fra 1 til 6, hvor 6 er det bedste samt det mest optimale produkt. Artiklen er publiceret i Politiken Lørdagsliv d. 4. jan. 2020 og Politiken.dk dk. 4. jan. 2020, læs mere (kun for abonnenter) >>

 

error: