Politiken: Smagsevaluering og smagstest af Sarah Bernhardt kager af fødevareekspert Michael René

Politiken: Smagsevaluering og smagstest af Sarah Bernhardt kager af fødevareekspert Michael René

Smagstest af Sarah Bernhardt kager illustreres her af fødevareekspert Michael René. Sarah Bernhardt kager smager vildt godt og de findes efterhånden hos et væld af butikker og forhandlere. Fødevareekspert Michael René smagstester Sarah Bernhardt kager for Politiken i samarbejde med journalist Katrine Nadia Jørgensen og Max Krog Vestdam, der er direktør i Max Krog Holding.

Der er testet fem forskellige Sarah Bernhardt kager med makronbund, chokolademousse/kakaosmørcreme overtrukket med en god mørk chokolade. De er enormt forskellige i smagen, teksturen og konsistensen. Der er testet Sarah Bernhardt kager fra producenter og butikker som: 1. La Glace, 2. Bodenhoff, 3. Meyers, 4. Det rene brød og 5. Kirstens konditori.

Teknisk er der foretaget en blindtest af de mange Sarah Bernhardt kager, hvor de blot er placeret side om side på et skærebræt uden at dommerne har set emballagen eller navne på de mange producenter. Det betyder at dommerne ikke er bevidst om, hvilke kager, der er placeret hvor, og dommerne har ikke set kagerne, før de er pakket ud. Kagerne blev bedømt af dommerne: Fødevareekspert og sensoriker Michael René og Kok og direktør Max Krog Vestdam. De to dommere har tidligere testet flere delikate konditorvarer sammen, men også et hav af andre produkter, så der er tale om garvede og professionelle smagsdommere.

Smagstest af Sarah Bernhardt kager – Vinderen og den bedste kage

En Sarah Bernhardt kage smager fantastisk uanset, hvornår på året, denne smagsfulde kage indtages. Nogle typer af de testede kager har en god mørk og bitter chokolade med en dejlig glat smørcreme med god smag af kakao med en god knasende bund af delikat makron. Andre Sarah Bernhardt kager har en mere blød bund med et tvist af kagerasp ovenpå makronbunden og kagerne er fyldt med en mere blød kakaocreme med en tyndere mørk chokolade som overtræk.

Vi kan afsløre, at vinderen i den store test af Sarah Bernhardt kager konditoriet La Glace. Det var en Sarah Bernhardt kage med et tykt mørkt chokoladeovertræk, der skal lidt kræfter til at knække denne chokoladeskal. Selve kagen har en god glat kakaosmørcreme, der smager godt igennem, og den giver en dejlig balance mellem det bitre chokoladeovertræk og den søde og mere smagfulde kakaosmørcreme. Endelig så har denne kage en god sprød makronbund, der knaser. Virkelig en Sarah Bernhardt kage vi kan anbefale næste gang, du kigger forbi konditoriet La Glace.

Nr. 2 og 3 i testen var fra hhv. Bodenhoff og Kirstens konditori, d. 27. aug. 2019, læs mere >>

politiken_logo

Annonce
error: