Politiken: Hvilken rengøringsserviet er den bedste?

Politiken: Hvilken rengøringsserviet er den bedste?

Test af rengøringsservietter af rengøringsekspert Michael René, som tester rengøringsservietter for avisen Politiken og journalist Line felholt. Testen er udformet med viden og erfaringer fra rengøringssitet Pletvæk.dk (åbner i nyt vindue) >>

Praktisk er der testes 6 forskellige rengøringsservietter. De er analyseret og bedømt i rent fysiske test i hjemmet. Alle servietterne er testet uden kendskab til, hvor de er indkøbt eller produceret. Det er journalisten, der tilrettelægger nummerering, testrækkefølge og maskering af alle produkterne, så de ikke kan genkendes under testen. Dette er standard i enhver god test.

Rengøringsmæssigt baggrund og forfatterskab

Michael René har arbejdet professionelt med rengøringskemiske analyser og test siden år 2005, hvor han startede hos Nordisk Film Tv og indspillede Tv-serien og sæsonen BugBusters, som rengørings- og fødevareekspert. Det er blevet til tusindvis af artikler, Tv- og radioudsendelser på den konto. Sidst var han med i Tv-serien og sæsonen med “Det rene vanvid” på Tv2 Zulu/Play i 2022 som Tv-dommer og kombineret fødevare- og rengøringsekspert.
Det er også blevet til en serie bøger, hvor alle er krydret med baggrundsteori for at øge forståelsen for det meget komplekse rengøringskemi. Sidst men ikke mindst har Michael René undervist i rengøringskemi siden år 2007 og frem til år 2022 og den seneste bog er denne “Det sunde rene hjem – Den store miljøvenlige rengøringsguide af Michael René”, som giver et godt sammendrag af viden og forståelse af rengøringsmidlers kemi og metoder til at løse hverdagens udfordringer. Klik her og se traileren til denne fagbog >>

Annonce

Test af rengøringsservietter – Førstepladsen er uden tvivl overlegent den bedste

Der er testet 6 rengøringsservietter fra producenter som: Ajax, Ajax plant based, COOP, At home clean, REMA 1000 og Wet Wipe. Testen er udført i samarbejde med Politken og er publiceret online d. 14. jun. 2023 samt i avisen lørdag d. 10. jun. 2023.

Testvinderen af rengøringsservietter

Klik her og læs hele testen og testvinderen på Pletvæk.dk >>

error: