Pletvæk.dk: Rengøring af havefliser og belægningssten

Pletvæk.dk: Rengøring af havefliser og belægningssten

Rengøringsekspert Michael René har lavet en stor guide sammen med Pletvæk.dk om rengøring af havefliser og belægningssten, Michael René giver en lang række gode råd til at komme af med ukrudt, mos, alger og hvordan du kan fjerne pletter med graffiti, rust, tyggegummi og olie fra dine havefliser og dine belægningssten, 22. jun. 2016, læs mere >>

Pletvæk lille logo (new)

Rengøring af havefliser og belægningssten af rengøringsekspert Michael René

Der er naturligt flere niveauer af snavs og pletter på havefliser og belægningssten. Rengøringsekspert Michael René giver som nævnt gode råd til rengøring af havefliser og belægningssten og du guides igennem, hvad du kan rengøre med ai forhold til valg af konkret udstyr. Michael René gennemgår også metoder og præsenterer en lang række rengøringsmidler og produkter, som kan være velegnet til den konkrete rengøring af havefliser og/eller rengøring af belægningssten.

Pletfjerningsguide – Rengøring af havefliser og belægningssten af rengøringsekspert Michael René

Rengøringsekspert Michael René giver dig også en dybdegående pletfjerningsguide til, hvordan du eksempelvis fjerner pletter med grafitti, rust, tyggegummi og olie. Disse metoder er gennemgået med indblik i hvilke forholdsregler, du skal tage rent sikkerhedsmæssigt, når du ønskker at rengøre og fjerne pletter som ovenstående fra dine havefliser og belægningssten.

Rengøringsekspert Michael René har arbejdet med rengøringskemi i mere end 1 dekade og har selv testet bunkevis af pletfjerningsmetoder fra litteraturen og rygter. Alt dette materiale udgives løbende på pletvæk.dk, som præsenterer metoderne til forbrugerne i en let anvendelig form, der er lige til at gå til.

Har du spørgsmål til hvordan du fjerner forskellige pletter, så kig forbi pletvæk.dk og klik på kontakt og hop ind på vores facebookside, der svarer vi oftest indenfor meget kort tid. Husk at medsend så mange informationer som overhovedet muligt også fotografier af de konkrete produkter og pletter.

error: