Pletvæk.dk: Konserveringsmidler og to allergener?

Pletvæk.dk: Konserveringsmidler og to allergener?

Allergener i rengøringsmidler, i sæber, kosmetik, maling og tilsvarende produkter er ikke interessant for pressen at arbejde med. Det utrolig sjældent at den danske presse undersøger disse områder. Vi har selv adskillelige gange gennem mange år fået nej på nej og atter nej fra alle kommercielle mediestationer som bl.a. DR og Tv2 m.fl., når vi ønsker at knokle med en reportage, hvor vi arbejder med, undersøger og illustrerer det rengøringsmæssige og hygiejniske fagfelt, som vi alle er i kontakt med på daglig basis.

Men det er ikke skandaløst nok for disse medier – eller det? Er det mon bare disse mediers egen forforståelse, der er begrænset, og har de ikke fantasi til at forestille sig, at dette emne er vigtigt at blive klogere på? Har vi alle nok indsigt i de mange undersøgelser, der er på området? Pletvæk.dk skriver artikler til den danske befolkning, og vi tør godt give forbrugerne lidt mere guf til hjernen. Dertil så lærer vi alle noget, dig og mig når vi undersøger og skriver/læser om emnet og hvem ved måske, kan vi forebygge en slem allergi ved at studere og blive klogere på det rengøringstekniske og fagfeltet idenfor plejemidler, som vi alle er i kontakt med dagligt.

Pletvæk lille logo (new)

 Pletvæk.dk | Fordi vi tør godt  – Vil du med?

Hygiejne og rengøringsekspert Michael René har skrevet to indlæg til pletvæk.dk om både konserveringsmidler og to interessante allergener blandt mange i dette fagfelt. Læs de to artikler og bliv sammen med os lidt klogere på, hvad der er op eller ned. Skriv endvidere gerne til os, hvis du ved noget specifikt om et emne, du synes vi bør arbejde med.

Artikel om to specifikke allergener 26. aug. 2015, læs mere >>

Artikel om konserveringsmidler 26. aug. 2015, læs mere >>

 

Annonce:

  • Klik og læs mere om avisen Information >>

 

error: