MetroXpress.dk: Smagstest af lys og mørk pålægschokolade

MetroXpress.dk: Smagstest af lys og mørk pålægschokolade

Fødevareekspert Michael René smagstester i denne uge lys og mørk pålægschokolade, og han laver en konkret evaluering af smagsegenskaber af chokoladepålæg på hhv. lyst hvedebrød og rugbrød for at teste den samlede oplevelse på fire kombinationer af chokolade og brød. Smagstesten af chokoladepålæg laves i samarbejde med avisen MetroXpress og journalist Julie Alberte Schoen, 31. okt. 2016, læs mere >>

MetroXpress

Smagstest af pålægschokolade på rugbrød

Mørk chokolade smager bittert med en kakao- og kaffeagtig flavour, meget sødt, smag af mælkesukker, mørk mælkechokolade og nødder.

Rugbrød med mørk chokolade smager surt, bittert, salt, fedt og surt samt bittert med en kakao- og kaffeagtig flavour, meget sødt, smag af mælkesukker, mørk mælkechokolade og nødder. Samlet en fuldendt smagsoplevelse, der er fem af de seks grundsmage repæsenteret – mums.

Hvedebrød med mørk chokolade smager sødt, svag fedme og bitter samt bittert med kakaonoter og en kaffeagtig flavour. Det smager meget sødt med en smag af mælkesukker, mørk mælkechokolade og nødder. Samlet en mere sød oplevelse en ovenstående med rugbrød og mørk chokolade.

Annonce:

Bøger.org - logo

Klik og find din bestseller her >>

.

Smagstest af pålægschokolade på hvedebrød

Lys chokolade smager sødt med en karamel og sirup flavour og en kraftig delikat mælkechokolade flavour.

Rugbrød med lys chokolade smager meget sødt, sirupagtig og fedtet, nærmest julekalenderagtig lys mælkechokoladesmag, flavour af rug, surt og en svag salt smag.

Hvedebrød med lys chokolade smager sødt med sødt på, nærmest dessertagtig med en flavour af sirup og karamel samt fedtet og kraftig smag af mælkechokolade. God smag af hvedebrød med god hvedemelssmag og et blød bid og konsistens.

error: