Godt nytår til alle samarbejdspartnere på michaelrene.com

Godt nytår til alle samarbejdspartnere på michaelrene.com

Louis Nielsen2013 har været et vanvittigt kreativt år med mange interessante møder og nye samarbejder.
Tak til alle, der har medvirket til disse mange spontane idéer, inputs samt sjove og seriøse kaffemøder og historier i 2013.
.
.

Status:
Nyhedsdelen på michaelrene.com har produceret langt over 200 overskrifter incl. Tv- og radioindslag til danske og norske medier i 2013. Har du en nyhed vi skal hjælpe dig med at folde ud, så ring eller skriv, kontakt >>
.
En ny kanal fødes på Youtube i 2014, hvor vi på michaelrene.com leverer Tv-indslag med masser af gode råd sammen med en af vores faste samarbejdspartnere og steadycam operatør Jonas Torp.
.
Pletvæk
Opstart af vores søster pletvæk.dk i 2013 er gået over al forventning og derfor er der mange nye ting på vej til sitet i 2014.

.
Ny bogkontrakt er signeret for 2014 og produktet lander formentlig start 2015.
.
2 nye bøger sendes i trykken i disse dage.

Rengøringsbogen “Håndbog i praktisk hjælp” er også kommet med på moden og er landet som både i-Bog og e-Bog i 2013.
.
Fast skribentaftale indgået med Egmont og Altfordamerne.dk og der er også nye idéer i støbeskeen.
.
Praktiskbolig2Fast samarbejde og skribentaftale med praktiskbolig.dk
.
Ny bog i skrivebordsskuffen, men vi er enormt kræsne på michaelrene.com med, hvem vi vil udgive hos, og hvilke betingelser vi indgår denne aftale på, men vi lander formentlig en aftale for dette fantastiske værk inden længe. Ellers må vi kigge udenfor landets grænser 🙂
.
Fast samarbejdsaftale med Danmarks absolutte største svanemærkede rengøringsfirma Alliance+, som uafhængig skribent. Vi har mange nye ting på vej i 2014, så følg med her på nyhedssitet.
.
Læs mere om Michael René’s faglige kompetanceområder her >>
.
michaelrene.com blev omprogrammeret i 2013, så det modsat tidligere nu er emneopdelt og søgbart.
.
Michael René blev udnævnt som ambassadør for hygiejneugen i 2013 og producerede for andet år i træk en masse hygiejnisk arbejde sammen med Frederiksberg rådhus.
.
Go' Aften Danmark, Tv2 - kunstigt kød, billeder, 6. aug. 2013 (5)
Et produktivt år i samarbejde med Tv2 og Go.Tv2.dk samt Go’ Morgen Danmark og Go’ Aften Danmark.
.
Her handler det om debuten på det nye kunstige kød, læs mere >>
.
.
Vi er rigtig glade for de mange henvendelser fra private borgere og private firmaer med mange forskellige spørgsmål om alt lige fra hygiejneråd til jeres kantine, fødevareproduktion og kemi, konservering, hygiejne, rengøring, pletfjerning, brygning, lagring, opbevaring, smagsevaluering, emballering og meget andet. Det er så dejligt at snakke med jer og høre, hvad der optager jer alle i jeres hverdag både privat og på arbejdspladsen. Vi gør vores ypperste for at nå at besvare alle henvendelser – tak for de mange kreative spørgsmål.
.
Undersøgelse iværksat om danskernes rengøringsvaner sammen med Pletvæk.dk, deltag og vær med i lodtrækningen om en bog, det tage kun 8 – 10 min, start undersøgelse >>
.
Er du journaliststuderende, journalist eller blot en knaldgod skribent med erfaring, så søger vi en hjælpende hånd til at hjælpe de mange henvendelser og til at opdatere vores sites. Døgnet har kun 24 Timer, og vi er oftere og oftere nød til at sige pænt nej tak til umulige deadlines, forespørgsler, historier, jobs og konsulentforslag. Konkret søger vi én, der er god til at sammenfatte og gennemskrive Michael René’s faktuelle oplæg til nyheder og sammenfatte info fra vores egen vidensdatabase samt opdatere nyheder på vores mange platforme og sociale medier. Send os en mail med info om dig selv, og hvorfor du har lyst til at samarbejde med os – måske er du vores nye freelancemedarbejder.
.

2013 var et lækkert, underholdende og kreativt år og 2014 bliver endnu bedre…!
.
Godt nytår til jer alle 🙂

.

Godt samarbejde opstår i mødet mellem de gode projektidéer og mennesker“…!

.                                                                                                  .Kontakt Michael René >>

.

error: