Forbrugerrådet TÆNK: Smagtest af pesto med basilikum

Forbrugerrådet TÆNK: Smagtest af pesto med basilikum

Fødevareekspert Michael René smagstester pesto med basilikum, pinjekerner og cashewnødder fra danske supermarkeder med Forbrugerrådets smagsdesigner Peter Skjødt og journalist Lars Nøhr Andresen. Der testes 10 forskellige varianter af pesto med basilikum, men hvilke produkter er egentlig bedst, når det handler om smag og sansning?

Se evalueringen af alle produkterne hos forbrugerrådet Tænk d. 7. aug. 2018, læs mere >>

Annonce
.

Sådan laver du hjemmelavet grøn pesto, se videoen her

Prisen pr. kg grøn pesto med basilikum svingede mellem 57,63 kr/kg til 276,92 kr/kg. Prisen på ovenstående pesto kan ses i videoen angivet i kr/kg.

De grønne pestoer med basilikum vi fandt i supermarkederne de kostede mellem 10,95 til 44,50 kr for et glas, og der er mellem 90 til 190 gram i en bøtte med grøn pesto.

Kan du lide en pesto med mere kant, så suppler gerne med en teskefuld stærk bornholmsk sennep eller anvend en original parmesan ost som er skarpere i smagen (Parmigiano Raggiano).

 

NYHED: Er du interesseret i madkundskab, smagstest og sanselighed af mad, fødevarer, ingredienser og måltider, så er Michael Renés bog om sensorik udkommet.

Du får 306 sider og 5 kapitler med sensorisk teori, metoder og øvelser. Læs omtale og bagsiden her >>

René, M. (2018). Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. ed. Polyteknisk Forlag, ISBN: 978-87-502-1132-7. Klik, køb og læs mere >>
.

.

Annonce
error: