Ny Bog: Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, 1. ed. 2014

Ny Bog: Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, 1. ed. 2014

Michael René har produceret æblecider i mange år, og nu har vi sammenfattet alle de gode råd til, hvordan du nemt kan brygge æblecider derhjemme i vores nye e-Bog. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Praktiskbolig Forlag hele vejen fra idé til udgivelse. Har du en brygger i maven så kig med her.

Cider..

Introduktion til brygning af æblecider

En produktion af 5 liter cider af æbler tager omkring 14 dage. Tiden er dog afhængig af hvilken gær, æblesort og temperatur du brygger ved. Samlet kan du nøjes med at have fat i dine æbler og æblesaft/cider over tre dage og det tager mellem 4 til 8 timer at producere et batch æblecider.

Der er dog en række overvejelser og spørgsmål, der melder sig, når du brygger æblecider derhjemme såsom: Hvilke æbler skal du vælge? Hvordan får du kuldioxid i sin æblecider, så cideren bliver frisk og perlende? Hvilken gærtype skal du vælge? samt mange øvrige spørgsmål. Vi har sammenfattet alle de gode råd og erfaringer om at producere æblecider til dig i vores E-Bog om hjemmeproduktion af æblecider.

Forside - Opskrift på æblecider (png)Bogen gennemgår metode og opskrift til hjemmeproduktion og brygning af æblecider og giver gode råd til valg og afstemning af råvarer samt tilsmagning af æblecider. Vi har mere end 10 års erfaring med hjemmeproduktion, og vi giver dig i denne guide et ekstrakt af vores gode råd sammen med en god og velafprøvet opskrift på æblecider med illustrative fotografier af fremgangsmåden til brygning af cider af æbler. Der gives også opskrifter og forslag til, hvordan æblecideren kan smages til med forskellige supplerende frugter og grøntsager.

Bogen er målrettet alle borgere, der vil prøve kræfter med en egenproduktion af æblecider. Det er ikke særlig svært at producere en rimelig eller endog en rigtig god cider. Bon appetit.

Michael René, Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, Praktiskbolig Forlag, 1. ed. 2014, e-Bog (pdf), ISBN: 978-87-997-6330-6, Køb her >>

.

Se indholdsfortegnelsen her:

Indholdsfortegnelse (hoj oploesning)

.

error: