WANTED: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi

WANTED: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi

Contents

Introduktion

Michael Renés underholdende foredrag, “Wanted: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi”, gennemgår fire af de nok mest berygtede og omtalte bakterier mediemæssigt det seneste halve år. Michael René giver en introduktion til, hvad bakterier er for en størrelse, hvilke evner de omtalte fire ”Most Wanted” bakterier har, hvilke fødevarer og vækstforhold bakterierne foretrækker. Samlet en god forståelse for disse små og næsten usynlige mikroorganismer.

Foredraget leveres i to versioner i hhv. 2 x 45 min eller en kortere udgave på 60 min. Den lange version krydres med en gennemgang af kemi i rengøringsmidler, mens den korte udgave fokuserer på gennemgang af bakterier med hverdagseksempler.

Livet er for kort til nullermænd og dårlig mad – tør du blive væk?

.

Foredraget “WANTED” – Version 1

Wanted: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi
2 x 45 min.

Wanted - MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. rengøringsmidlers kemi

.

Foredraget “WANTED” – Version 2

Wanted: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi
60 min.

Wanted, 2. ed.

.

Foredraget “WANTED” – Version 3

Wanted: MRSA, Campylobacter, Salmonella og Listeria vs. Rengøringsmidlers kemi
120 min.

Slideog case

Er du nysgerrig, så giv os et kald på mobil: 28 15 98 81 eller mail: info@michaelrene.com, så aftaler vi en ramme og en pris for et foredrag til dine/jeres medarbejdere, ansatte, elever studerende eller borgere.

.

Foredraget “Sans verden”

Vi tilbyder også et foredrag om fødevarekvalitet, sensorik og den menneskelige fysiologi. Foredraget er målrettet mennesker der går op i mad eller med interesse for mad og måltider, læs mere >>

Sans verdenen

..

Praktisk

Praktisk ved forsamlinger over 30 mennesker skal I blot stille en bærbar microport (mikrofon) og lydanlæg samt en PC koblet op på Internettet til rådighed, så underholder Michael René jeres publikum i enten to gange 45 minutter eller 60 minutter betinget af hvilken udgave i foretrækker.

Vi afholder foredrag for både skoler, virksomheder, regioner, staten og kommuner.

.

Om Michael René

Michael René er forfatter, levnedsmiddelkandidat, ingeniør og underviser som lektor i hygiejne, rengørings- og fødevarekemi samt fødevarekvalitet.

Michael René er skribent på pletvæk.dk med gode pletfjerningsråd, info om bakterier, hygiejne og tips til rengøring af dit hjem, og han har flere bøger bag sig.

Han assisterer ugentligt med faglige input til den danske presse på Tv, i radio og den trykte presse som fødevare- og rengøringsekspert.

.

error: